Ponyvák

A hajók nyári védelme nem csak a csodálatos fahajóknál szükséges. Az erősödő UV hatás miatt egyre többet láthatunk belőle a kikötőkben. Ezek a ponyvák sattler anyagból készülnek, amit kifejezetten árnyékolásra, hajók takarására terveztek. Számtalan szín közül lehet választani a hajón már meglévő színekhez igazodva.

 

A téli takaróponyva jelentősen megvédi a hajó műszaki és esztétikai állapotát. Ahol a víz be tud folyni egy hajón, ott be is folyik. Egyik nap megfagy, másnap felolvad, és ez megy egész télen. Így alakulnak ki a hajszálrepedések, beázások, esztétikai hibák. Nem utolsó sorban pedig megakadályozza hogy ősszel ráhulljanak és rászáradjanak a lehulló levelek.
Az általunk készített téli ponyvákat minden esetben hajóra felszerelve adjuk át. Sokféle kidolgozással és színben készítjük az egyéni igényeknek megfelelően. Amennyiben kérdése van, állunk rendelkezésükre.

 

A vitorlázó kényelmét szolgáló különböző árnyékoló ponyvák, melyek a baumon átvetve vagy az alatt az aljához csatlakozva biztosítják a napsütés és az eső elleni védelmet.

Emellett megemlítenénk a korláthoz rögzíthető, kokpitot oldalról védő szélfogó ponyvákat is, amellyel, nem utolsó sorban, könnyen eltávolítható reklámfelület is keletkezik.

Nyári ponyva, vitorlatakarók színminta:


Valid XHTML 1.0 Transitional